Der dukker hele tiden nye, mere klimavenlige løsninger op, som du med fordel kan bruge i dit hjem. Her kan du læse mere om, hvordan du kan finde gode løsninger til dit hjem, der bidrager til at du sparer penge og skåner miljøet. Lad os kigge lidt nærmere på, nogle gode løsninger. 

En klimavenlig varmekilde

En varmepumpe kan give dig en meget mere miljøvenlig varmekilde i dit hjem. mange af os benytter os af varmekilder, der er svært lidt energieffektive, og dermed så får vi også dyre varmeregninger og et dyrt klimaregnskab, i sidste ende. Derfor skal du finde en løsning, som kan spare dig for penge og miljøet for belastning. Mange vælger løsninger som pillefyr og oliefyr, men en varmepumpe, har vist sig at være den mest miljørigtige løsning. Der findes flere forskellige typer varmepumper at vælge mellem. De to mest almindelige, er en luft-til-luft-varmepumpe og en luft-til-vand.varmepumpe. Den første, er smart på flere måder, fordi du får en totalløsning for vand og varme. Når man samler denne regning i et, så får man et meget lavere beløb. En varmepumpe kan spare dig for mange penge, fordi den producerer mere energi, end det den bruger, og den cirkulerer varmen i dit hjem.

Varmepumpe test kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad slags varmepumpe du skal vælge. Der findes flere alternativer, det vigtigste er at du finder et, der passer til dit hjem og dine behov. Det er meget vigtigt at man fokuserer på monteringen af varmepumpe, når man skal få den installeret. Det er fordi, at en varmepumpe, der ikke er blevet korrekt installeret, ikke nødvendigvis bliver så effektiv, som man håber på. En varmepumpe der er korrekt installeret, kan tjene sig ind i løbet af fem til ti år.

Miljøoptimer dit hjem

Der er flere ting du kan gøre, for lige at optimere dit hjem til at blive mere miljøvenligt. En fagperson kan hjælpe med at afdække mangler og udbedre nye, og mere klimavenlige løsninger. Det kan for eksempel være en VVS-installatør, som kan finde en løsning på rør der er læk eller et toilet som løber, og spilder vand – og dermed også penge. Dette kan med fordel udbedres, så man skåner miljøet og sparer penge. Hvis du bor i nærheden af Århus, kan du nemt finde en vvs installatør i århus, som kan hjælpe med at afdække dine behov og foreslå mere miljørigtige løsninger.

Sluk for strømmen

Det er også en meget god ide, at slukke for strømmen, når du ikke bruger den. Der er mange elektriske apparater, der står og bruger strøm hele døgnet, fordi de står tilkoblet. Dette er helt unødvendigt. Hvis du oparbejder dig en god rutine, der du hiver stik ud af stikkontakterne og sørger for at slukke helt for apparater, der ikke er i brug, er der mange penge at spare. Der går ikke lang tid, fra du kommer i gang med din rutine, til du kan se hvor meget strøm (og penge) du sparer.

Der findes altså mange gode løsninger, for dig der vil gøre dit hjem mere miljøvenlig.

Gør dit hjem mere miljøvenlig