Hvad enten man holder ferie i Danmark eller i udlandet, så er det ikke helt uden betydning hvordan man klæder sig. På ferier bevæger vi os ofte meget og vi laver mange planer for ture og oplevelser. Det er derfor vigtigt at vi til enhver tid kan holde øje med tiden samt bevæge os frit rundt uden den store belastning.

Et ur på hånden og et par gode vandrestøvler på fødderne er noget alle mennesker på ferie bør unde sig selv.

Et ur der matcher din rejsestemning

Ure til mænd og ure til kvinder findes i alle størrelser og afstøbninger, og skal man på sommerhus-tur i Nordjylland, så behøver man måske ikke vælge armbåndsuret med diamanter.

På aktive ferier kan det være en god idé måske af vælge designeruret fra, og i stedet satse på den mere sportslige eller praktiske udgave. Der findes ure til en enhver lejlighed og enhver stil, og er man i tvivl om hvad man skal vælge til sin næste ferie, så kan man få gode tips og tricks i denne guide.

Også skoene har en betydning

Selvom uret kan være særdeles vigtigt at pakke med i kufferten, så må man i høj grad også sige at skoene har en betydning.

Mange mennesker går generelt meget på deres ferie, hvad enten de afholdes på Bornholm, ved Vestkysten eller i Sydspanien. Det kan derfor være en fordel at tænke praktisk, når man skal vælge sko til ferien.

Selvom at der også skal være plads til fodtøj, som man iklæder sig til en pæn middag eller et besøg på museet, så vil langt størstedelen af alle mennesker oplever at det praktiske fodtøj er det man primært tager i brug. Et godt sæt vandrestøvler eller lette kondisko vil man aldrig finde overflødige i kufferten, og man vil uden tvivl elske at man har valgt dem fremfor en tungere eller mere belastende version.

God påklædning til ferien; med armbåndsur og vandrestøvler